miércoles, 3 de diciembre de 2008

BOPART 2008
II Festival d’Art Urbà del Bon Pastor.

El BOPART és el Festival d’Art Urbà del Bon Pastor. En la seva primera edició va demostrar ser un esdeveniment artístic i cultural amb una forta participació ciutadana que va transcendir més enllà d’un barri i, per sorpresa de tots, més enllà de Barcelona. Amb el primer BOPART s’ha deixat de manifest que des de les zones més perifèriques de Barcelona es poden dur a terme iniciatives amb dimensió de ciutat.

El Bon Pastor, un barri cada dia més implicat amb l’entramat social i cultural de la Ciutat Comtal, va demostrà que forma part activa del Districte de Sant Andreu i volem sumar-nos a un projecte ambiciós i dinàmic on els nostres set barris siguin molt més que un punt d’entrada i sortida de la ciutat.

Aquest any el BOPART creix i comptarà amb cinc exposicions, una d’elles a la Seu del Districte de Sant Andreu i les altres quatre es repartiran entre el Centre Cívic i la Biblioteca del Bon Pastor i La Fundació de La Maquinista. L’aposta pels joves creadors continuarà sent un dels eixos principals del nostre festival i la nostra agenda ho evidencia.

Exposicions, conferències, performances, tallers, actuacions, concerts... tot això de la mà de més de trenta artistes fan realitat el BOPART 2008. Ara només ens faltes tu!!